Ut i bloggens hemska värld?

WOW! Första gången jag skriver i en blogg, jävlar (ursäkta språket) vad grymt (ursäkta lögnen), känns ju helt magiskt (ljög igen...)

Tar väl en stund innan man får spinn på det här, men det kan väl inte hjälpas... alla kan ju inte gå innan de kan krypa - å jag kan fan inte vara bäst på allt... som jag ju så ofta brukar säga!

Sitter just nu ute på landet i den stora tomma stugan, känns förbannat kallt när man är ensam här, eldar på i brasan nu å hoppas få upp värmen lite! Försöker plugga lite med allt jag har att göra... men det är alldeles för roligt, skulle kännas fel om jag hade så roligt!

Helt ärligt längtar jag mest till nästa helg, har iförsig det grymt skönt här ute! Men jag skulle behöva kryda tillvaron med lite... fest! Blir nog någon bira i veckan tror jag med bror å vänner, måste socialisera lite som det så fint heter, inte bara sitta instängd hemma med mina skolböcker! Längtar så sjukt mycket till i mars när jag är färdig med uppsatsen så att man har en (stor) grej mindre att tänka på!!!

Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... som sagt, skitsnacket lossnar väl någon annan dag! Ha det bra tills dess!

Kommentarer
Postat av: Sofia

haha du får inte glömma bort att blogga lite varje dag nu ^^
kram

2008-02-11 @ 17:50:52
URL: http://sfi1a.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0