Staple It Together...

[ja, Jack Johnson får ge rubrik åt dagens inlägg...] eller "get it together" kanske det skulle vara i mitt fall! Har varit sjuuukt sliten efter helgen, orkade inte ens ta mig till skolan igår, fast det berodde lite på att jag inte hunnit göra vad som skulle gjorts till lektinen. Lazy f***er! Eller igår orkade jag åtminstone träna lite... var ute och sprang en sväng med brorsan först, sedan en timmas gym. Höll fan på att dö, kroppen orkade inte! Sen var jag dum nog att spurta när vi sprang sista biten, vilket fick mig hyfsat spyfärdig...

Nu ska jag dra iväg och lira lite badminton, sen blir det nog till att tvinga sig till att plugga...

Ciao!

image17
DET VAR KLÖS I DEN HÄR RÄVEN!!!


 


Jag gör sönder mig själv...

[Dagens titel tas alltså från Pst/Q och MBMA]... och är det inte sant så vet jag inte vad! Sitter och tar en liten öl/återställare just nu, livet är bra hääärligt ibland! Blir en grym kväll, så till vida att jag fortfarande står upp när den börjar. Ska på en maskerad senare, vilket knappast brukar tillhöra agendan! Ska gå utklädd till räv, det blir nog bra, FOXY!!! Gårdagen var crazy, men det hänvisar jag till mitt eget minnes historia, annars skulle inte denna blogg bli särskilt läsarvänlig eller barnvänlig!

Jaja, the world keeps on spinnin' och jag med den! Skål!

Jag vill ba va...

[Okej, dagens headline får komma från Fronda] Nu är äntligen veckan över! Och denna helg ska jag ba va! En vecka som fortlöpt då jag onekligen fått ställa mit tålamod på prov. Fixade C-uppsatsen i onsdags och idag har jag alltså avklarat en tenta i Kreativt Skrivande. Fick ju som sagt G på uppsatsen och känner väl inte att tentan gick sämre heller, så den kan jag nog anta är ordnad och klar också!

Nu sitter jag bara och väntar på att min tvättstuga ska bli klar, sedan tänkte jag dra in till Söder... ska möta brorsan tror jag och ta en öl, ska bli fint! Sedan tenta-öl på Carmen med klassen... där efter vet jag inte riktigt vad som händer, more beer?! "Kan en öl kanske locka - och en kväll med living la vida loca!?"

Ska erkänna att jag inte kunnat stå emot ölsuget själv och redan öppnat En Stor Stark (se jag lyckades smyga in ännu en Fronda-låttitel) - Skål!

We are the champions...

Nja, okej, rubriken är lite att ta i, men tänkte att jag fortsätter på temat från igår och använder en låttitel för att presentera dagen (och ja, låten heter egentligen Champions och gårdagens heter alltså endast The Final Countdown). Vad jag vill säga är i varje fall att nu är uppsatsen; inlämnad, bedömd och framför allt godkänd! Så jävla skönt! Jag vet, det är väl lite överdrivet att vara helt lyrisk över ett G... men en c-uppsats är ändå en c-uppsats och det är inte världens lättaste sak i världen att lyckas få ett VG. Jag tycker i ärlighetens namn att vi bör ha ett G, varken mer eller mindre.

I varje fall, sjukt glad idag! Nu är jag mest sjukt trött dock... varit i skolan från 9-18 idag, seeeeegt! Borde egentligen sova redan, men gick och tog en öl med brorsan och tittade lite på fotboll... såååå... nu blir det sängen i alla fall!
Upp tidigt imorgon och åka ut till landet med pappa, försöka få lite lugn och ro, plugga till fredagen!

It's the final countdown...

Jaha... dags för sängen då! Men imorgon smäller det, imorgon ska jag lägga fram uppsatsen. Har knappt några förhoppningar alls, mest en lättad känsla av att allt snart är över! Orkar inte vara nervös, är nog inte ens nervös, mest lättad! Jag har inte tagit ut någon seger i förskott, men som vanligt är jag ständigt optimistisk! Tror varken på ett U, G eller VG, jag tror bara att imorgon är det över! Jag lägger den här uppsatsen bakom mig och ser fram emot att lära mig nya saker!

Hade möte idag med min lärare angående mitt skrivande. Måste säga att min lärare är väldigt vänlig, hon sa bara goda ord om mitt skrivande. I och för sig är det väl det hon ska göra, inte klanka ner på ens skrivförmåga, det vore rätt så destruktivt. Men hon hoppades att jag skulle fortsätta med B-kursen eftersom hon fann mitt skrivande väldigt intressant, vilket jag kan tänka mig att hon säger till de flesta studenter. Men oavsett hennes kommentarer så har jag nog tänkt att gå B-kursen ändå (i Kreativt Skrivande om jag nu inte nämnt det förut). Tycker kursen är rolig och utvecklande, så varför inte...

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen... min egen säng som jag för övrigt inte sovit i sen i torsdags, ska bli skönt!

Hej igen...

Inte skrivit på några dagar nu, varit ute på landet hela helgen och tagit det lungt... är för övrigt fortfarande här ute. Tänkte plugga så mycket jag kan fram till på onsdag nu. På onsdag gäller det, då fälls domen för vår uppsats, måster erkänna att jag är lite nervös! Sedan är det examination av kursen på fredagen, det är jag dock inte lika nervös inför, det som händer händer!

Så nu är det bara hoppas på en bra "pluggdag", med bra motivation och mycket duktighet! Usch! Sommarlov snart kanske?

Här är för övrigt en liten bild från mina äventyr på Söder i onsdags,
min färd på kontorsstol ner för Götgatsbacken....
image16

RSS 2.0